Diskwalificatie van Russell-Jay: Gould?

Syntax Grammar

Inleiding
De foto van deze blog heeft betrekking op het bericht van de Syntax Grammar Teachers die Russell-Jay: Gould heeft aangesteld, zodat zij die het willen, kunnen leren syntaxen.

Naar het schijnt, is er een onderzoek naar onze website gestart en de activiteiten die wij vanuit Veilig&Vrij ondernemen. Wij verwelkomen dat.

: Wilfred lag al eerder onder vuur en zijn Claim of the Life (CotL) is zonder enig onderzoek of hoor en wederhoor en zonder autorisatie van Russell zelf, NUL & VOID verklaard. Dat kan natuurlijk niet. Dat is alles behalve correct, terwijl Russell zelf correctheid propageert.

Een zelfde soort contradictie zagen we ook bij de Stephen Covey organisatie (franklincovey.com) toen de boel daar uiteen viel. Dat wat ze propageerden, de 7 eigenschappen van effectief leiderschap, werd overruled door emoties met als gevolg een greep naar de macht van sommigen en met allerlei intriges daaromheen tot gevolg. De 7 eigenschappen van effectief leiderschap bestonden blijkbaar alleen als theorie en inspiratiemateriaal voor anderen, maar golden niet voor hen zelf.

Een soortgelijk fenomeen lijkt zich hier ook te voltrekken, met dit verschil, Russell leeft zijn materie, de Syntax Grammar en het postmeesterschap zelf wel uit, maar lijkt niet in staat om dit in zijn organisatie correct vorm te geven en dus voor elkaar te krijgen.

Wat wij constateren is een regelrechte ramp. Dat zeggen we niet om de boel aan te dikken. We zeggen dat omdat het zo ernstig is en dat we andere keuzes moeten gaan maken. Dat heeft ook consequenties voor jou. Deze blogpost is dus ontzettend belangrijk als je een Claim of the Life van Russell hebt, zoals wij die ook hebben aangeschaft, destijds nog met de overtuiging dat dit de enige echte weg naar vrijheid is, waarbij een veilige haven werd geboden.

: Rachel-Dara: Prince.
Wat ons opvalt, is dat vooral Rachel-Dara: Prince nogal een prominente rol speelt in het oordelen en veroordelen van mensen die de materie onder de knie proberen te krijgen. Zover wij kunnen achterhalen heeft Rachel geen enkele autorisatie om te mogen oordelen en veroordelen. Het is zelfs maar de vraag of Russell is geautoriseerd voor de Parse Syntax Grammar materie door wijlen DAVID-WYNN: MILLER, de ontdekker en uitvinder van Parse Syntax Grammar. Er staat namelijk een video op internet (Youtube Reno-Q/A) waar Russell vertelt dat hij David onder druk heeft gezet en gedreigd heeft met geweld met als doel de copyrights van David zijn Syntax Grammar over te dragen aan hem. Dat is dus onder dwang gebeurd, als het al is gebeurd, want tot op de dag van vandaag zien we daar geen enkel bewijs van. En dat is nogal een fundamentele kwestie van onvermogen.

Copyrights en de Styles Manual
Dan is ook nog maar de vraag of je de Syntax Grammar methodiek voor een andere taal dan het Engels onder die copyrights mag brengen. Wij denken van niet. Ons onderzoek brengt ons in elk geval geen duidelijkheid, en Russell antwoordt niet op onze vragen. Mocht er namelijk een styles manual zijn, die als bijlage moet worden gehanteerd bij een contract, zoals een CotL dat is, dan weet je waar je aan toe bent; zoals algemene voorwaarden een definitielijst hebben, zodat begrippen in de algemene voorwaarden geen verwarring kunnen brengen.

Now Space
Dat brengt mij bij het hier en nu, de now space, zoals we dat graag noemen en daarmee duiden. Alleen in het hier en nu zijn de feiten. Ik zie wat ik zie, hoor wat ik hoor, lees wat ik lees enzovoorts. Daarop maken we onze beslissingen. Dat is hoe wij werken. Hoe beter we in staat zijn correcte beslissingen in ons leven te nemen, hoe meer ontspannen we kunnen leven. Je brengt jezelf dan in de voor jou correcte omgeving met de voor jou correcte mensen die een platform bieden waar binnen jij kan floreren. En dat is nou net de bedoeling. Vanuit die ontspanning ontstaat ook onze grootste gift: creativiteit. Dat dienen we met elkaar te delen. Dat brengt ons als mensheid op een menswaardige en dus natuurlijke manier, verder.

We zijn echter niet gewend te leven vanuit die now space. Ons worden andere zaken geleerd, zoals strategisch denken, lijstjes maken met voor- en nadelen vanuit een schoolsysteem, dat zeer beperkt met wijsheid omgaat en ons vooral leert hoe te handhaven binnen het opgezette BSN-systeem. De beperktheid daarvan wordt mede duidelijk als je leert vanuit de now space te leven. Dan loop je keihard tegen de grenzen van onze maatschappij aan. De vrijheid van samenleven wordt dan ineens heel beperkt.

Open en bloot voor correctheid
Zo hebben we besloten om alle gevonden feiten met iedereen open en bloot te bespreken en onze analyse daarop los te laten, zodat jij kan meekijken en zelf kan oordelen of wij onze waarheidsvinding goed hebben doorlopen. Mocht je namelijk een andere conclusie trekken n.a.v. onze informatie, dan vernemen we dat graag. Zoals we steeds zeggen; wij werken graag transparant aan de opbouw van een federatie, waardoor we gezamenlijk vanuit neutraliteit het hoofd kunnen bieden tegen een tirannieke overheid of een andersoortige tirannie uiteraard.

We hebben veel vragen te stellen aan Russell, één daarvan is of Russell überhaupt weet heeft van de fraude die er wordt gepleegd uit zijn naam? We houden daarmee een slag om de arm, want we vermoeden dat hij op de hoogte is. Zo niet, hoe gaat hij hiervan op de hoogte komen? Zo ja, Hoe komt het dat Russell dit toelaat?

Je hebt het helemaal tot het einde van deze blog gered! Gefeliciteerd. Hopelijk heb je vertrouwen gekregen in onze aanpak. Het is nu belangrijk te bepalen wat we met deze ontdekkingen en constateringen gaan doen. Want deze zaken betekenen voor ons een fatale fout op enige vorm van samenwerking met Russell en zijn team.

Op maandag 30 mei aanstaande organiseren we dan ook een nieuwe bijeenkomst waar we uitleggen wat onze plannen zijn en hoe we verder gaan. Want verder gaan we. We hebben daar ook al ideeën over, maar die willen we verder vorm geven en jullie op 30 mei vertellen.

Geef s.v.p. even aan dat je erbij bent via: aanmelden@veiligenvrij.nl

Wanneer: maandagavond 30 mei in de Metaal kathedraal te Utrecht (Rijksstraatweg 20).
Start 19:00 uur (inloop vanaf 18:15 uur).
Tot dan!
: Wilfred, : Ivar &: Erik.

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.