Bestaanszekerheid als het nieuw knechtend hypnose-woord

Hypnose bestaanszekerheid Miljoenennota Prinsjesdag

Allereerst een woord van dankbaarheid. Het is namelijk prettig te constateren dat er meer initiatieven in Nederland de valse daad van de geboorteaangifte adresseren. Dat is een goede ontwikkeling. Het getuigt van steeds meer realiteitszin en mensen die de oorzaak-gevolgmethodiek toepassen tot aan de bron.

En dan staan de verkiezingen voor de deur. Mensen zijn meer en meer op zoek naar duidelijkheid en richting. “Waar moet ik op stemmen?” is voor veel mensen waarschijnlijk de meest gestelde vraag in hun gedachten, voor de komende plusminus 2 maanden.

Als soeverein stem ik niet. Dat kan niet, omdat ik uit dit systeem ben ‘gestapt’. Wil je wel stemmen en wil je echt verandering, dan kun je maar op één partij stemmen. Dat is de FvD. Zij zijn de enige partij die echt gaan zorgen voor verandering. Die verandering is uiteraard niet gewenst door de zittende elite.

Dit is geen pleidooi voor de FvD, maar wel één voor radicale verandering. Verandering kun je op meerdere manieren bereiken. In Nederland worden veranderingen mainstream en subtiel vormgegeven en daardoor voorgeschreven. De bedoeling is om ook hier weer te geraken in een voorgeschreven werkelijkheid omwille van de ‘bestaanszekerheid’. Net na het schrijven van dit artikel werd er via het voormalige Twitter bekend gemaakt dat de Miljoenennota is gelekt. En ja hoor: “We moeten werken aan bestaanszekerheid voor iedereen”, zo stelt Kaag. Zo voorspelbaar! De vraag is alleen hoeveel mensen dit zien voor wat het werkelijk betekent en wat het van ons vraagt.

Er is een radicale andere richting nodig. Dat gaat ook pijn doen. Maar pijn met uitzicht op realiteitszin en vrijheid is vele malen beter te dragen dan pijn moeten ervaren met het vooruitzicht dat het alleen maar minder wordt en we in een digitale gevangenis terecht komen, nietwaar?

Wat is die pijn dan?

Vanuit deze overheid bekeken moeten we dan naar de belastingvoorstellen kijken. Ze zijn net voor Prinsjesdag bekend gemaakt. 115 belastingvoorstellen die allemaal zorgen voor het betalen van MEER belasting en dus minder bestedingsruimte creëert. En we ‘moeten’ dat met z’n allen betalen omwille van de ons voorgehouden #bestaanszekerheid.

De oorzaak van deze 115 belastingmaatregelen ligt natuurlijk in het wanbeleid dat zich de afgelopen jaren heeft voltrokken. Als je door de illusies heen prikt, dan zie je een homogeniserende wereld die zich presenteert alsof er veranderingen ophanden zijn, die goed voor ons, het volk, zal zijn, maar waarvoor we wel even door een gigantisch grote zure appel heen moeten bijten. De politiek speelt in Nederland de hoofdrol. Het mythische offer moet gebracht worden, anders is er geen bestaanszekerheid meer.

Sorry!?!

Als je je bedenkt dat bijna elke partij zich middels het verkiezingsprogramma al heeft gecommitteerd aan de ‘bestaanszekerheid’ van dit land, dan kan het niet anders dan dat er een centrale sturing plaatsvindt. Bestaanszekerheid als begrip en werking is door bijna iedere politieke partij overgenomen en staat dus in de verkiezingsprogramma’s. Als voorbeeld even de VVD. Zij hebben dat begrip sinds 1966 niet meer gebruikt in hun verkiezingsprogramma’s of campagnes. Hilarisch toch?

De vraag die we ons moeten stellen is: Wat betekent dat en wie wordt daar beter van?

De ons voorgehouden veranderingen worden belichaamd door de verschillende politieke partijen. Maar in essentie staan ze allemaal (m.u.v. de FvD en misschien BVNL) hetzelfde voor; de bestaanszekerheid garanderen d.m.v. lastenverzwaring, zodat de sprookjes die ons zijn en worden verteld, doorgang kunnen vinden. Dat is de simpele uitleg. Hoe die consensus tussen de verschillende partijen op dat begrip ‘bestaanszekerheid’ is ontstaan is feitelijk een raadsel. Want, waar komt dat begrip ineens vandaan? Is er een landelijke aansturing binnen de partijgelederen? In dat geval denk ik aan de NCTV en/of de AIVD. Inlichtingendiensten spelen altijd een rol op de achtergrond. Is het wellicht bewust gebruik maken van priming op dit onderwerp, gericht op het volk, in verband met Prinsjesdag?

Wat denk jij?

Het frappante is dat de vraag op welke ‘gronden’ we hier eigenlijk zijn beland, al niet meer wordt gesteld. Gaat ook niet gebeuren, nog niet misschien. Oorzaak-gevolg en inductie-deductie methoden toepassen wordt alleen nog gedaan op de veilige onderwerpen en thema’s. De oorlog, klimaat, stikstof, coronabeleid, de prikjes in combinatie met de oversterfte, de kostbare coronamaatregelen en de invoering van een digitale munt (CBDC) zijn allen uitgesloten van bevraging op die wijze. De leugen wordt vastgehouden en regeert. Het plegen van meineed is de gewoonste zaak van de wereld op die thema’s. Ga je daar toch tegenin, dan word je voor opruiing aangeklaagd door het OM.

Het OM wordt dus aangestuurd door de zittende macht. Moeilijk is de analyse niet. Gewoon de oorzaak-gevolg en inductie-deductie methoden toepassen. Dat zijn nu eenmaal belangrijke kenmerken van intelligentie, in de volksmond beter bekend als kritisch denken.

In aanloop naar de verkiezingen in november aanstaande, zullen we nog veel trucs zien die allen tot doel hebben om het volk achter de bestaanszekerheid te krijgen en FvD te demoniseren en te negeren. En dat noemt zich dan een democratische rechtsstaat. Zucht.

Wat over blijft in dit ondemocratische spel, is dat steeds meer mensen steeds duidelijker zien hoe dat spel wordt gespeeld en hoe wij, het volk, worden gemanipuleerd. Steeds opnieuw met steeds weer dezelfde mechanismen en dezelfde grondslagen als die we ook zien in dictatoriale regimes.

De Staat der Nederlanden is in eerste instantie een economische entiteit die zaken wil doen met de wereld om zich heen. De handel en wandel moet doorgang vinden. De economie moet koste wat kost op peil blijven en daar heeft men maar één manier voor om dat te bestendigen en die manier zien we al decennia lang als een film afdraaien. Steeds weer hetzelfde liedje met af en toe een iets ander kleurtje of toontje, maar nooit een radicale verandering zoals bijvoorbeeld Pim Fortuyn die ook voor ogen had.

Logisch, dat brengt de zittende elite natuurlijk in gevaar. Die verstoringen worden niet getolereerd. De film die we de komende twee maanden gaan zien zou de titel kunnen dragen; eliminatie van FvD en het volk massaal achter de illusie van de bestaanszekerheid krijgen. Zoiets. Maak er zelf maar wat van. De strekking is wel duidelijk lijkt me.

Bestaanszekerheid is key. Wie kan er tegen zijn? Logisch toch? Ja, natuurlijk, maar dat kun je op verschillende manier bereiken. De machthebbers zien hún manier als de enige manier om de bestaanszekerheid van de Staat der Nederlanden te bestendigen. There is no other way. And It ain’t gonna happen.

De reden daarvoor is dat deze machtskliek zich in alle opzichten heeft gecommitteerd aan het bestuurlijke systeem waar we in vast zijn gezet. Dat systeem heeft zijn bestaanszekerheid en legitimiteit gebaseerd op de valse daad van de geboorteaangifte. Alle handelingen van deze overheid zijn daarmee wederrechtelijk vanaf het begin; ab initio. We hebben te maken met een schijndemocratie. Helaas zijn dat de feiten. Werkelijk kritisch denken is erg gevaarlijk. ‘Onderwijs’ wordt gefinancierd en georganiseerd door deze overheid. Waarom denk je dat dat is? Stel je voor dat we uit de pas lopen, echt zelfstandig worden? Wat zou dat met de economie van deze Staat der Nederlanden doen?

Het zou wel eens de beste economie van de wereld kunnen worden. Waarom niet?

Zonder de valse daad van de geboorteaangifte is deze bestuurlijke macht kansloos. Door die valse daad wordt de mens ook nog eens beroofd van zijn natuurlijke ontwikkeling, die alleen kan plaatsvinden in complete oprechtheid in correcte omgang met de natuurlijke realiteit. Volgens ons dè grondreden om in verzet te komen tegen de wederrechtelijke daad van de geboorteaangifte.

Het hele systeem is opgebouwd rondom het BRP (sinds 2014) en hoe ‘de burger’ daardoor kan en moet worden aangesproken door deze overheid (als ingezetene/ natuurlijk persoon en dus als rechtssubject) en met altijd de mogelijkheid van deze overheid om het geweldsmonopolie te mogen inzetten, want ja, het volk moet zich wel conformeren aan het huidige systeem, anders komt de bestaanszekerheid in gevaar. En dat kan natuurlijk niet.

En zo wordt alles uit de kast getrokken om dat te voorkomen. De grondwet wordt aan de kant geschoven, en er wordt meineed gepleegd door ministers, het hoogste ambt. Ze trekken zich niets aan van het onvervreemdbare recht dat mensen tijdens hun geboorte hebben, namelijk het leven in vrijheid en het najagen van het eigen geluk. De IVBPR (internationale verdrag) wordt compleet genegeerd. De bronprincipes van het ‘rule of law’ zijn vervormd tot het legaliteitsbeginsel en de rechtspraak heeft zichzelf aan banden gelegd. We zijn hier in eerdere blogs al uitgebreid op ingegaan, daarom laten we het even bij deze constatering van feiten. Want dat zijn het.

De conclusie is al enige tijd dat dit huidige bestuurssysteem niet meer functioneert. Men rekt het op totdat de digitale munt er is (de infrastructuur gereed is in heel de EU en belangrijkste handelspartners) en onze identiteit gekoppeld kan worden aan die digitale munt. Zo lijkt het ons. Als dat is verwezenlijkt, dan is complete sturing mogelijk en hebben we geen verkiezingen meer nodig. Dat is het ideaalplaatje van de agenda 2030. Deze inmiddels demissionaire regering wil koploper en het beste jongetje van de klas zijn. Het volk moet z’n bek houden en meewerken, anders ‘missen we de boot’. Ja, HALLO! Wacht eens even zeg! En welke boot is dat dan precies???

Door vanuit het kritisch denkkader naar deze opmerking (het missen van de boot) van staatssecretaris Van Huffelen, gesteund door Rutte, te kijken, weet je dat onze soevereiniteit overboord is gekieperd. Het volk is op de genoemde thema’s kaltgesteld. De EU-dictatuur is al in werking gesteld. Als Ursula om geld vraagt, dan krijgt ze het, zonder dat wij hier iets over te zeggen hebben; dictatoriaal dus.

Het oude systeem wacht als het ware op een nieuwe versie. Met die nieuwe versie kan totalitair worden gehandeld. Ik zie de ‘believers’ van die digitalisering er al hoopvol naar glunderen. Men rekt tijd en werkt ondertussen met man en macht aan de digitale infrastructuur voor de CBDC’s die dan kunnen worden gekoppeld aan ieders identiteit. Die dan ook digitaal is uiteraard. In Nederland is dat allemaal al gereed. Kan morgen worden geactiveerd (daarom zijn we onder meer ‘koploper’ van de WEF en EU plannen. En daarom is Rutte één van de lievelingetjes van K. Schwab).

Er zijn een aantal redenen waarom die uitrol nog niet plaatsvindt. De belangrijkste is dat het (Europese) volk er nog onvoldoende in mee gaat. Er is teveel argwaan. En terecht. Het volk moet dus verder in de angst worden gedrukt. Alleen wanneer er genoeg angst onder de bevolking is, zal de massa instemmen met ‘de oplossing’ van de nieuwe digitale munt gekoppeld aan ieders identiteit. Wat daar voor uit de kast wordt getrokken, is nogal onder speculatie onderhavig. Hoe dan ook, wij denken dat ze het niet gaan redden. Te veel mensen zien het en meer zullen volgen. De kritische massa zal worden bereikt, omdat steeds meer mensen zich uitspreken, zich kritisch durven uiten. De bijval en dus de steun die we elkaar geven, zal het macabere plan van de elite doen mislukken.

Besef dus goed, dat door te stemmen op partijen die het begrip BESTAANSZEKERHEID in hun programma hebben staan, echte verandering is uitgesloten. Prinsjesdag zal er mee openen en sluiten, is onze voorspelling. Dan is het bewijs daar dat de 2030 agenda verder wordt uitgerold, onze democratie verder wordt uitgehold en dan zitten we vast in de eens natte droom van deze elite. De digitale gevangenis is al gemaakt, we moeten er alleen nog even aan deelnemen, onder het mom van ‘dat het zo goed is voor onze bestaanszekerheid’. Dat is wat ons te wachten staat als we maar blijven instemmen en meegaan.

Is hier iets aan te doen?

Voordat ik daarop in ga, liggen er nog wat vragen vóór die belangrijke vraag (is hier iets aan te doen?). Zo zul je jezelf de vraag moeten stellen of je bereid bent met minder dan je nu hebt, genoegen te nemen voor een onzekere periode. Het luxe leventje zal voor een periode in je leven afgelopen zijn. Kun je die consequentie dragen? Comfort is een verleidelijk ‘ding’ als het op verandering aankomt. Verveling net zo. Velen bezwijken al als ze niet meer op vakantie kunnen, zoals ze dat gewend waren. In coronatijd hebben we dat meegemaakt.

Het gaat er natuurlijk om welk offer je bereid bent te brengen en op welke grondslag je dat offer brengt. Die grondslag van comfort, zoals op vakantie kunnen, is ergens menselijk, maar erg onverstandig als je je gezondheid er mee op het spel zet. Het Deense peer reviewed onderzoek over de drie verschillende injectie-batches, is het keiharde bewijs van die onverstandige daad. Men heeft meegedaan aan een wereldwijd experiment. En dat was bekend.

Offers van luxe brengen om de hoogste waarden en principes te verdedigen, is hier de bedoeling. Vrijheid lijkt ons zo’n hoge waarde. Vrijheid van meningsuiting, van samen zijn, het recht van vereniging en vergadering staan nu op het spel. Allemaal omdat we bewust of onbewust meebewegen met een systeem dat in en in corrupt is en niet meer in deze tijd past. Het is wat dat betreft gewoon afgelopen, alleen wil de zittende elite daar maar niet aan. Men wil beheersbaarheid, controle en gehoorzaamheid. Dat wordt nu, as we speak, gespeeld via het begrip ‘bestaanszekerheid’.

Zoals gezegd, alle ingrediënten voor een totalitaire samenleving staan al klaar. Men hoeft ze alleen nog maar operationeel te maken. Dat lukt alleen als wij instemmen. Als wij het mandaat daarvoor geven zijn we verloren. Doen we dat niet, dan volgt er strijdt en hebben we hoop op echte verandering. Dan kunnen we morele waarden als integriteit en rechtvaardigheid weer leidend laten zijn in een democratie die door discrete en wijze mensen wordt geleid. Besef dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is geweest en het ook nooit zal worden, zolang we nog zo kwetsbaar en gemakkelijk te manipuleren zijn als soort.

Voordat je kiest voor een radicale verandering moet je dus eerst bij jezelf te rade gaan; waarom wil ik verandering? Waar doe ik het voor? What’s in it for me?

Als je daar uit bent, dan kun je op onderzoek uit gaan – of niet. Zo kun je geïnteresseerd zijn geraakt door onze kijk op de realiteit en onze oorzaak-gevolg analyses die je in onze blogs kunt lezen. Correctheid eerst. Vooral in en naar jezelf toe. Dat is al best lastig als je bent opgegroeid in een dubieus overheidssysteem, waar vooral de leugen regeert. En de grootste leugen is die van de geboorteaangifte, waar je niet wordt verteld wat daar feitelijk gebeurd en wat de consequenties van die valse daad zijn. Het is de mindfuck die je moet zien te herkennen en de feiten van de valse daad die je zult moeten accepteren. Pas dan kun je verder om een radicale verandering door te voeren. Want dat is het wat wij (Veilig & Vrij) te bieden hebben. Over principes gesproken.

De soevereiniteitsverklaring is de basis van onze oplossing. Het vernietigt de valse daad van de geboorteaangifte en geeft je jouw vrijheid terug. Dat gaat niet vanzelf en ook niet zonder de eigen verantwoordelijkheid te nemen, zoals dat met alles zo is. Het is een proces dat je moet doorlopen om je onafhankelijkheid en vrijheid te kunnen claimen. We hebben dat vormgegeven in een logisch en opvolgend proces van een paar documenten. Hierdoor verbreek je het contract met deze overheid, zonder je rechtmatige eigendommen te verliezen. Dat is een belangrijke eerste stap.

Het succes bepaal jezelf. Je bepaalt zelf of je deze overheid met diens organen en onderdanen aanspreekt op hun valse bestaansrecht. Hun valse handelen. Nogmaals, jij bepaalt. Niemand anders dan jij zelf heeft iets te zeggen over jou, mits je anderen dat mandaat geeft. Of als je dingen doet die het respect en de soevereiniteit van de ander aantasten. De wil van de ander is wat dat betreft de enige grens van vrijheid die je hebt. Dat is ook logisch, anders wordt het als vanouds weer een macht- en uitbuitingsverhaal. Daar willen we nu juist vanaf. En dat kan ook. Kost alleen tijd. Zoals waar we nu inzitten ook tijd heeft gekost. Het is wat het is.

En daar laat ik het, voor nu, even bij. Wil je verandering, dan weet je wat je te doen hebt, zowel binnen als buiten het systeem. De politieke partijen en het stemrecht begeeft zich binnen het systeem, de soevereiniteitsverklaring plaatst je er op basis van correctheid buiten.

Jij mag zelf kiezen. 😉

Wil je ons eerst ontmoeten? Dat kan. We zijn zaterdag 11 november aanstaande in Rotterdam. Stuur een mailtje naar contact@veiligenvrij.nl, dan informeren we je verder.

Het was ons weer een genoegen.
Op jouw vrijheid!
: Erik.

P.S. We willen Thomas van Groningen bedanken voor het korte filmpje dat hij maakte (of liet maken) over de politieke programma’s en het begrip bestaanszekerheid. Herhaling van dat filmpje is hier te zien. Start bij 16:30 minuten.

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.