Zo werkt onze methode, dit is het resultaat

soevereiniteit methode werkt wel

Veel van onze volgers en sommige leden vragen aan ons hoe wij succes behalen. Meestal zijn er dan al vele methoden geprobeerd en heeft men al wat kleerscheuren opgelopen.

Met de deur in huis: Wij plaatsen deze overheid in een schuldpositie.

Zodra iemand, een persoon (persona) of een organisatie in een schuldpositie zit, dan valt er wat te eisen. Uiteraard moet je die schuldpositie wel op een correcte manier creëren. Juist DAT doen wij met deze overheid. We maken o.a. gebruik van de internationale verdragen van de rechten van de mens (UVRM/EVRM/IVBPR). Dat is namelijk het rechtstatelijke uitgangspunt waar elk land (staat) zich aan moet houden. Voor ons zijn vooral de artikelen 1 en 16 van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten (IVBPR) van belang. In onze soevereiniteitsverklaring staan onze onvervreemdbare rechten opgesomd. Deze onvervreemdbare rechten zijn gebaseerd op de natuurwet. We zijn immers van de natuur. Daar staat niets boven, althans, als je de religies niet mee neemt. We zijn allemaal gelijk en daar moeten we elkaar steeds opnieuw aan herinneren, anders gaat het fout.

Landen (staten) en daarmee dus ook de Staat der Nederlanden, dienen hun wet- en regelgeving af te stemmen op de internationale verdragen. Ze zijn ondertekend. Dan moeten de ondertekenaars die internationale verdragen ook uitvoeren. Dat doen ze feitelijk niet. Deze staat gebruikt allerlei taaltrucs, waardoor het idee wordt gewekt dat deze overheid de mensenrechten serieus neemt. Dat ze dat niet doen blijkt o.a. al uit de geboorteaangifte, waardoor we worden misleid en waardoor er valsheid in geschriften wordt gepleegd. Erger nog, er vindt dwang plaats als je weigert de geboorte van een kind aan te geven. Dwang is verboden. Punt. Geen discussie over mogelijk. Zo zijn er meer zaken van deze overheid die een misleidend uitgangspunt in zich dragen. Dat hebben we te corrigeren. We moeten dat wel zelf doen. Het is onze morele plicht.

Maar hoe?

Met die vraag loopt heel Nederland rond. Daardoor zijn er zoveel verschillende initiatieven. Vanuit ons onderzoek weten we dat er feitelijk maar twee wegen succesvol blijken. En dat succes is te omschrijven als: de overheid heeft er (nog) geen antwoord op.

Eén van die twee wegen is de weg die zich binnen het systeem manifesteert. Dat is het initiatief vrijheidsrechten.nl. En de ander, dat zijn wij; veiligenvrij.nl. Wij durven daar stellig in te zijn, omdat we onder andere aan de reactie van het ministerie van Buitenlandse Zaken merken dat ze niet weten hoe ze met ons moeten omgaan. We hebben de zwakke plek gevonden. Men kan en durft niet correct te antwoorden. Er wordt misleid en gelogen. Dat bewijs hebben we inmiddels.

Het gaat ons er om dat we vanuit een positie van correctheid deze overheid corrigeren op het bedrieglijke gedrag en de valsheid in geschrifte die ze maar blijft plegen. Wij hebben de status ontwikkeld waar deze overheid geen jurisdictie meer heeft en daardoor dus ook geen zeggenschap meer over ons heeft. Sterker nog, we stellen ze in een schuldpositie als ze niet doen wat we vanuit die nieuwe status eisen. Dat is ons recht. Dat kan en moet, anders blijven ze onze onvervreemdbare rechten schenden.

Corrigeert deze overheid haar bedrog niet, dan sturen wij (iedereen afzonderlijk met een correct opgestelde soevereiniteitsverklaring) een stevige factuur (na een juridisch correct vastgestelde termijn). En daar handhaven we vervolgens op. Dat zou iedere Nederlander natuurlijk moeten doen! Want, alleen met massa kunnen we deze overheid corrigeren. Door de gecreëerde schuldpositie, wordt deze overheid verplicht om in actie te komen. Wij zijn daartoe alleen in staat als we dat met zoveel mogelijk mensen doen.

Mensen aanspreken op hun verantwoordelijkheid werkt natuurlijk alle kanten op. Nu is hier alles behalve sprake van een onzichtbare vijand. Het gaat hier om de overheid die ons doelbewust bedriegt en voorliegt. Keihard. We MOETEN gehoorzamen, onze bek houden en betalen.

Daar kun je nu dus iets aan doen.

Het is vrij simpel. Je hoeft alleen maar een aantal documenten aan te schaffen, die invullen – een tweetal ministeries aanschrijven en ze aanspreken op hun verantwoordelijkheid jegens jou; de mens die zelfstandig denkt en handelt en die precies die vrijheid koestert en wil behouden – de mens die standing neemt en daaraan vasthoudt.

Als je correct blijf en de waarheid blijft spreken kunnen ze daar niks tegen doen, anders dan te liegen. Wij hebben de morele autoriteit en de mensenrechten achter ons staan. Als we daar samen op handhaven, dan is dat genoeg om het hele systeem op de knieën te krijgen. Wij zijn namelijk het volk en zij de dienaren. En niet andersom.

Vanuit correctheid is het dus de gewoonste zaak van de wereld om deze overheid, de Staat der Nederlanden in schuldpositie te plaatsen. Nogmaals, als je het maar correct doet.

Oriënteer je verder op veiligenvrij.nl of bestel meteen de soevereiniteitsverklaring met ondersteunende documenten en de voorbeeldbrieven voor het hele proces. We vragen daar 6 zilvermunten van één (1) troy once voor met een zilver-zuiverheid van 99,9% – of de dagwaarde daarvan op het moment van bestellen.

Ontwikkelingen
We zijn al geruime tijd bezig om een federatie vorm te geven. Dat gaat langzaam. Daar hopen we dit jaar meer over te kunnen publiceren.

Criminelen moeten gearresteerd en vervolgd worden. We dienen dat voorbeeld zelf te creëren. Alleen dan kunnen we vanuit correctheid verder. Die correctheid ontstaat door de correcte jurisdictie te regelen, standing te nemen in die jurisdictie en het postmeesterschap met Parsé Syntax Grammar toe te passen. De correcte jurisdictie regel je door de soevereiniteitsverklaring aan te schaffen (incl. alle ondersteunenede documenten). Men kan NOOIT om correctheid heen; de leugen toont zich dan vanzelf in welke vorm ook.

Hoe meer we ze dwingen om correct te handelen, hoe zichtbaarder het wordt. Als het goed is krijg je al een stevige indruk van de bedoeling achter onze methode en waarom die uiteindelijk wel werkt. We leren je dat graag en steunen je gaandeweg het proces.

Doe je mee? We kunnen je strijdbaarheid en je correctheid goed gebruiken!

Houd hoop, blijf je uitspreken.


Team Veilig & Vrij
: Wilfred, Ivar &: Erik.

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.