Hoe het corona herstelfonds wordt misbruikt voor de invoering van de digitale euro en het klimaat

Arno Wellens - Eurobijbel

Er wordt binnen wakkere kringen wel gezegd dat de coronapandemie het startschot was voor de uitrol van de 2030 agenda; Klaus zei het immers zelf al; “the pandamic is an opportunity for change”.

Maar hoe kon dit nu een opportunity worden als er geen steun is van de EU-lidstaten en er geen geld is om te hervormen?

Dat blijkt als volgt in elkaar te zijn gedraaid. De EU (Ursula von der Leyen) had totaal geen financiering voor de agenda-items van de 2030 agenda. Er was voor de corona-uitbraak ook onvoldoende steun van de EU-lidstaten om het beleid van de digitale euro en de klimaatdoelstellingen ten uitvoer te brengen. Arno Wellens (journalist en schrijver van het boek: Eurobijbel) praat hier al een poos over (zie zijn website https://arnowellens.eu of zoek eens op youtube). Hij heeft de ontwikkelingen van de EU-doelen op de thema’s corona en funding vanaf het begin gevolgd en er verslag van gedaan. Uit dat onderzoek wordt het spel dat de EU en sommige lidstaten spelen, heel duidelijk. Dan zie je hoe vals het spel om de knikkers en de macht wordt gespeeld, met Nederland als aanjager en mede hoofdrolspeler op het EU-toneel. In het boek Eurobijbel toont Arno het bewijs hiervan aan. Interesse? Dat boek is hier te koop. Mooi kado voor onder de boom.

Ondertussen weten we van Klaus dat hij z’n puppets met het WEF-gedachtegoed diep in de regeringen heeft gepenetreerd. Dat zei hij immers zelf in één of ander summit-optreden; “we have deeply penetrated the kabinets of the countries”. Zoiets was het. Hij was er zichtbaar trots op.

Het grote spel begon voor de EU met het verhaal van het corona herstelfonds, officieel Next Generation EU (NGEU) geheten. Ursula kreeg daardoor budget om de 2030 agenda uit te rollen. Zo werd het uiteraard niet verkocht. De zogenaamde coronapandemie maakte dit voor de EU (Ursula) mogelijk. Corona werd gebruikt om geld vrij te maken van de EU-lidstaten, vooral Nederland en Duitsland, waardoor een centrale EU-aansturing kon plaatsvinden op de belangrijke thema’s van de 2030 agenda. De 750 miljard euro die hiermee gemoeid is, werkt als een creditcard voor Ursula, zoals Arno Wellens dat treffend noemt.

Hier de link met achtergrondinfo over het ontstaan van dat corona herstelfonds en de rol van Nederland daarin – op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-financiele-regelingen/europese-maatregelen

Nederland, deze regering, heeft er zelf heel veel centjes ingestoken. En we mogen het er onder voorwaarden deels weer uit terug halen, maar dan wel met bindende afspraken op de agenda 2030 thema’s. Kijk maar:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/11/01/voortgang-van-het-nederlandse-coronaherstelplan-bij-de-europese-unie. En lees ook dit artikel van de NOS:
https://nos.nl/artikel/2378763-807-miljard-voor-eu-herstelfonds-waar-gaat-t-heen-en-waar-komt-t-vandaan

De achtergronden en hoe Nederland precies bijdraagt aan het corona herstelfonds kun je hier lezen: https://www.rekenkamer.nl/onderwerpen/europese-unie/vraag-en-antwoord/wat-betaalt-nederland-aan-de-eu-en-het-zit-het-met-de-netto-betalingspositie-van-nederland

Arno Wellens heeft in zijn betoog over het grote EU-spel om de knikkers voor de 2030 agenda helder aangetoond wie de hoofdrolspelers zijn en wat de bedoeling is. De hoofdthema’s zijn klimaat en de digitalisering van ID gekoppeld aan de digitaal programmeerbare munt. De oorlog in Oekraïne heeft de functie van afleiding en het verder in verval raken van de EU-lidstaten, zodat ze (de burgers van de lidstaten) vanuit de energiecrisis straks wel mee moeten doen met de digitalisering. Er wordt afhankelijkheid en controle op die afhankelijkheid van energie gecreëerd. Het opblazen van de North Stream – 2 (Северный поток — 2) pijpleidingen door de VS, stond al gepland. De Amerikaanse president J. Biden kondigde die aanslag in iets andere woorden ergens in februari 2022 al aan. Hierdoor werd de afhankelijkheid van energie voor de EU een feit. En zo worden we door een dominante groep mensen binnen de VN-gelederen in gehoorzaamheid gebracht en gehouden. Alles is handel. En als je de grootste defensiemacht hebt, dan bepaal je die handel. Zo simpel is het op geo-politiek nivo.

Zo wordt er gedacht en gehandeld. Als het verval van de EU voldoende is, dan kan de invoering van de digitale en programmeerbare euro worden ingevoerd. Daarop volgend zal de klimaatagenda verder worden uitgerold, met dwang door CO2-tax (foodprint plafond per burger) af te dwingen. Dat is het plan.

Mochten mensen, lidstaten, niet mee willen bewegen, dan kun je op nieuwe aanslagen of rampen (oorlog) rekenen. De scenario’s daarvoor worden al uitgedacht door de strategen en game-theoretici van defensie en de inlichtingendiensten. Ze laten niets aan het toeval over. De 2030 agenda moet koste wat kost doorgang vinden. De macht met bijbehorende privileges moet immers voorbehouden blijven aan de zittende elite. De digitale identiteit en de digitale munt plus de koppeling tussen die twee, moet dus eerst staan. CO2 kan daarna worden gekoppeld aan de digitale munt. Totale controle is dan mogelijk. Denk maar niet dat ze (zittende elite, bankers en olichargen (en neo-cons)) die kans voorbij laten gaan.

De motie om GEEN programmeerbare munt te willen voor Nederland, werd uiteraard compleet genegeerd door deze regering. Het EU-beleid stond al maanden daarvoor vast en was al onder de hamer geweest. Het stond en staat allemaal op de website van de EU. Alleen voor een deel van onze eerste en tweede kamer leden was het blijkbaar nog een verrassing dat de motie compleet werd genegeerd door deze regering. Motie: https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vlyvi2r1e6yg

De EU-plannen, dus de 2030 agenda, moet uiteraard doorgang vinden. Nederland is kar-trekker op deze thema’s. Frans Timmermans zit te popelen. Hij wil aan de slag, maar kan nog geen deuk in een pakje boter slaan, omdat er nog geen dwangmiddelen zijn. Met de digitalisering en de programmeerbaarheid van de digitale munt is die er straks uiteraard wel.

De motie heeft de afgelopen week in elk geval gezorgd voor meer scepsis onder nog al wat leden van de tweede en de eerste kamer. Of het genoeg is om de programmeerbaar digitale munt nog te stoppen, zullen we af moeten wachten. Er is enige hoop. Er zijn zich nu zoveel mensen van bewust, van wat er zich werkelijk allemaal achter de schermen afspeelt, dat het massaal niet meedoen aan die digitalisering, verder is gevoed. Het zal ons inziens dan ook neerkomen op de volksopstand die bestaat uit de weigering van de deelname aan de digitaliseringsmanie, zoals de 2030 agenda dat voorschrijft.

Er is ook internationale hoop door de geopolitieke opstelling van de BRICS-landen. Meer dan de helft van de wereldbevolking is tegen de invoering van het westerse geldsysteem plus de ID-koppeling. Zij doen niet mee aan de controledrang van het westen. Alleen de Angelsaksische landen en de EU zijn dit aan het pushen. De rest wil het niet of heeft al een oplossing (China). Een dergelijke tegenkracht is goed nieuws.

Als soeverein is het zaak correct te blijven. Dat betekent dat je de valse opzet aantoont door middel van het bewijs dat er nu ligt en op basis daarvan gewoon niet mee doet. Je blijft in neutraliteit. Vanuit correctheid standing nemen en dat vervolgens vasthouden. Daar gaat het altijd om. Met alles. Weet waar je staat en waar je je gedrag op baseert. Als dat correct is, dan maakt de andere partij zich altijd belachelijk als ze willen handhaven op valse gronden en bedrog. In dit geval gaat het, zoals zo vaak, om het bedrog dat is gepleegd door onze eigen regering. Het doen voorkomen alsof we geld opzij zetten voor herstel werk na de gecreëerde coronapandemie, maar er dan allerlei valse voorwaarden aan koppelen als je als land geld uit dat herstelfonds wilt ontvangen. En deze regering verzint het zelf! Wij zijn hoofd architect.

Voor wat betreft de digitale ID gekoppeld aan de digitale en programmeerbare munt, zegt Arno Wellens het treffend: het is een verkapte staatsgreep. Ook daar werkt deze regering bewust aan mee. Ze zijn heilig gaan geloven in de 2030 agenda-thema’s. “We moeten wel mee, want anders missen we de boot”, zo zei staatssecretaris Van Huffelen immers zelf. Aha, men heeft dus het idee opgevat dat men wel mee moet, want anders…? Er kan niet over alternatieven worden nagedacht. Daarmee komen de eigen positie en privileges natuurlijk in het geding. Zo zie je hoe het spel wordt gespeeld en waarom men er zo angstvallig aan vast houdt. Er zijn wel honderd alternatieven te bedenken voor het oplossen van een probleem. Maar NEE, daar wil men uiteraard niet aan. De 2030-trein dendert door en die mag niet op de rem. Nog niet misschien.

Terug naar dat corona herstelfonds. Ongeveer 37% van het geld uit dat herstelfonds moet aan klimaatdoelen worden uitgegeven. Er zit zelfs een verplicht percentage voor transhumanisme in verwerkt. Je kunt het allemaal nalezen op de website van de EU zelf. Of in het boek van Arno. Maar zo zot is het. Dit was in 2021 al bekend. Toen werd dat uiteraard als een complottheorie weggezet. Nu pas is ook dat doorgedrongen in de mainstream media. Je kon er afgelopen week niet meer omheen na de breed gedragen motie, die vervolgens gewoon werd genegeerd door deze regering. Het Theater boven het Hofwater draait nog steeds op volle toeren!

Voor meer achtergrond informatie over bewijs van het geen ik hier beweer, zie de uitzending met Arno Wellens door Blue Tiger Studio op 16 december 2022: https://www.youtube.com/watch?v=Dfdn24SAjHQ

Blijf correct, blijf je uitspreken!

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.