6 redenen waarom het hebben van een vlag belangrijk is

6 redenen waarom het hebben van een vlag belangrijk is

Als je een soevereiniteitsverklaring wilt, dan is het ontwerpen van een vlag één van de onderdelen die in de aanvraagprocedure aan bod komt. Het gaat om een digitale vlag, zodat je die op je contracten en documenten kunt plaatsen.

Dit zijn 6 redenen waarom het hebben van een vlag belangrijk is als je jezelf soeverein verklaart.

1) Jouw vlag is in eerste instantie een symbool van vrijheid of zelfbestuur.
2) Het vertegenwoordigt een symbool van trots en jezelf en het leven eren.
3) Het is jouw symbool van zelfexpressie.
4) Jouw vlag draagt jouw waarden en overtuigingen in zich.
5) Jouw vlag geeft spirituele leiding aan jou als uniek mens.
6) Jouw vlag is een symbolisch baken waar je handel mee kan drijven.

Als je nog één reden weet dan ontvangen we graag jouw reactie. Hoe completer hoe beter 😉

Een persoonlijke vlag is op zichzelf een mooi symbolische uiting van jou als mens. Tenminste, dat is de bedoeling als je de soevereine gedachte serieus neemt. Het betekent niet dat je jouw geboortegrond de rug toekeert, wat velen denken. Juist niet. De soeverein wil zijn vrijheid ervaren en zelf de keuzes maken die hem/haar goed dunkt. Dat is ook wat autonomie is. En zelfbeschikking net zo. Een persoonlijke vlag geeft jou richting alsof het een kompas in jouw leven is. Tenminste, als jouw vlag “de lading dekt”. Dat geeft al aan dat er een innerlijke reis moet worden gemaakt, zodat je in de wereld met de maatschappelijke spelregels in eigen vrijheid kunt leven, omdat je de maatschappelijke spelregels correct weet toe te passen, zonder je zelfbeschikkingsrecht te verliezen.

Soeverein worden heeft dus alles te maken met een hogere staat van je bewust worden als mens. De soevereiniteitsbeweging of het denken over soevereiniteit, ontstaat veelal uit onvrede over het beleid van een regering en de uitvoering die er aan wordt gegeven. Ergens kun je concluderen dat het een daad van protest is. Maar wel een hele pure en oprechte daad van protest. Geheel geweldloos en gericht op zelfontplooiing. Dat recht van zelfontplooiing is een fundamenteel mensenrecht waar een Staat of Overheid gehoor aan MOET geven. Het is zelfs de primaire taak van een Staat of Overheid om dat te bevorderen; zij hebben de verplichting om zelfontplooiing (zelfbeschikking) te bevorderen, zo zegt ook Mr. Alfred M. de Zayas (VN Rapporteur).

In het geval van een Staat of een Overheid zal deze Staat of Overheid vertrouwen moeten hebben in de bewustzijnsontwikkeling van de levende mens. Jij maakt immers direct onderdeel uit van de Staat en/ of de Overheid. Deze doet er goed aan om de mens in zijn ontwikkelingsproces te ondersteunen in plaats van zaken “op-te-leggen”. Daardoor werk je het bewustwordingsproces alleen maar tegen.

Je zou denken dat het direct in het belang van die Staat of Overheid is als ze zich veelal ondersteunend opstellen. Zoals de grondhouding van een democratie behoord te zijn en waar de mensen zich vooral gelukkig door en bij voelen. Het is dus een must om het welbevinden van de mens als centraal thema mee te nemen in de politieke besluitvorming.

Is er een verschil tussen onze en andere soevereiniteitsbewegingen?
Onze methode van soeverein worden is filosofisch niet anders dan alle anderen. Qua aanpak zijn er grote verschillen. Het gaat er bij ons vooral om dat je de huidige situatie een halt toeroept en een correctie op je status eist en deze vreedzaam afdwingt door de overheid correct aan te spreken op hun plichten. Het is namelijk de bedoeling dat jouw onvervreemdbare rechten voorop komen te staan en jouw eigendommen correct worden overgedragen naar jou als soeverein mens. Daarvoor heb je onze soevereiniteitsverklaring nodig met een zelf ontworpen vlag! Tijdens onze bijeenkomsten vertellen we daar meer over.

Het heeft voor de ander niet direct die waarde. Het is daarom dat de vlag altijd samen gaat met de soevereiniteitsverklaring en de ondersteunende documenten die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn (de stylesheet, het woordenboek, de leeswijzer en de straftitels). Dat tezamen maakt het compleet en daarmee kun je je vrij door het leven navigeren, mits je de spelregels beheerst.

De spelregels ga je leren door onze workshops te volgen en door het zelf of samen met anderen te doen. De spelregels die horen bij de soevereiniteitsverklaring, zijn de correcte toepassing van het postmeesterschap en er voor zorgen dat je contracten in Parsé Syntax Grammar leert opstellen of anderen dat laat doen die dat kunnen. Eigenlijk is het een zelfde overweging als wanneer je een advocaat in de arm neemt om je gelijk te halen binnen het huidige rechtssysteem.

Parsé Syntax Grammar is verder belangrijk om de contractvoorstellen van anderen aan jou te kunnen “syntaxen”, dus door te beoordelen of de gebruikte taal in het aanbod wel de juiste feitentaal is. Dat is het eigenlijk nooit. Je kunt dan het contract of het voorstel weigeren en verzoeken om een correcte versie. Wat er dan gebeurt, is interessant…

Als je de spelregels kent dan kun je jezelf veilig navigeren door jouw leven. De extremen even buiten beschouwing gelaten. Met extremen wordt dan bedoeld dat iemand anders of anderen oorlog met jou wil/willen. Daar gaan wij van Veilig & Vrij niet vanuit, omdat je daar niet op uit bent. Jij bent er op uit om zaken vanuit correctheid te stoppen en het te corrigeren vanuit neutraliteit. Als zij niet willen corrigeren, dan ga je geen contract aan. Dat is het idee. Je hoeft immers niets te dulden (art. 1:1 BW)

Alvast een tipje van de sluier
Mochten partijen toch door gaan met hun voorstel en dwang toe gaan passen, dan komen de straftitels “in play”. De straftitels zijn verbonden aan de universele rechten en de van de mens (en ICPPR/ BuPo) en dus altijd leidend. Die straftitels ga je dan uitspelen, waardoor zij in een schuldpositie worden geplaatst – op een correcte manier. Dat kun je dan uitspelen. Hoe dat voor jou werkt en wat je wanneer moet doen, daar geven we workshops over en we begeleiden je door het proces van het stoppen en het corrigeren van de handelingen van de ander, als je eenmaal die workshops hebt gevolgd.

Wij beseffen heel goed dat deze manier van handelen nieuw is in Nederland. Niemand heeft dit ooit zo gedaan, zoals wij dit nu aan het doen zijn. Wij zien dit als de enige correcte en vrij eenvoudige weg om je vrijheid te behouden. Dat blijkt uit het onderzoek dat we al hebben gedaan en nog steeds doen. De eerste rechtszaken lopen nu. De eerste stop & correct acties zijn succesvol geweest.

We houden je daarvan op de hoogte. En als je ons wilt ontmoeten, dan kan dat! Kijk dan even op onze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je de aankondigingen van onze bijeenkomsten tijdig binnen.

Het was ons weer een genoegen!
Team Veilig & Vrij

P.S. Zie ook ons blog over de BSN DWALING

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.