Redt de SVK jou van de WHO-waanzin?

Soevereiniteitsverklaring gezondheid en de WPG

Onlangs was er weer een goed interview te zien over de plannen van de WHO op corbettreport.com. James Corbett werd geïnterviewd door huisarts Meryl Nass op CHD.TV (2016 – 2023 Children’s Health Defense®). Het hele interview is hier te bekijken/ te beluisteren: https://www.corbettreport.com/who-sneak-attack-on-chd-tv/

Dit is een vervolg op het eerdere interview tussen beiden (Interview 1775 – The Weaponization of the WHO on CHD TV) op dezelfde website. De links en alle achtergrond informatie zijn daar onder elkaar gezet. Alles is dus keurig onderbouwd, zoals wij James Corbett en zijn werk kennen.

Waarom vinden wij dit belangrijk?

Nou, na de Tweede Kamer buigt nu (deze week) de Eerste Kamer zich over de Wet Publieke Gezondheid (WPG). Dat nieuwe wetsvoorstel is gevaarlijk, omdat bij de instemming van deze wet de minister van VWS alle bevoegdheid krijgt om alle maatregelen in te zetten die we kennen van de COVID-19 pandemie. Dat betekent dat iedere burger moet gehoorzamen aan de grillen van die minister op advies van de WHO.

De internationale partijen WHO, WEF en de Verenigde Naties zijn de overkoepelende aanjagers van die Covid-19 pandemie geweest. Uiteraard zijn er vele andere spelers bij betrokken, die we hier even buiten beschouwing laten. Het punt is: sinds wanneer hebben dit soort externe spelers het recht om jouw mensenrechten te schenden? Dat is natuurlijk een verzinsel van Olympisch niveau. Als de meeste mensen volgen, omdat ze nu eenmaal in de angst niet anders kunnen, dan is deze schending van de mensenrechten te rechtvaardigen – zo denkt men dan. De massa wil het immers…

Men zorgt er wel voor dat het te rechtvaardigen is. Dat wordt heel duidelijk door het feit dat er een griepje met een ifr van minder dan 0,20 op de A-lijst wordt gezet. Het is de waanzin ten top.

Als de Eerste Kamer met die nieuwe gezondheidswet instemt, dan beslist de WHO over onze vrijheid. Zo gek is het dan geworden. Zonder enige evaluatie van de afgelopen 3 jaar stapt men dan over op een wereld heersende organisatie die voor ons bepaalt wat we wel en niet mogen bij maar de geringste dreiging van een griepje. Let wel, alle soortgelijke dreigingen mogen op eenzelfde manier worden aangepakt. Dus, als de WHO besluit dat een griep als pandemisch moet worden aangemerkt, dan nemen zij de controle op jou en mij over, qua vrijheid. Onze ministers volgen gewoon, want wij willen natuurlijk weer het beste jongetje van de klas zijn. Om misselijk van te worden.

En zo dringt de WHO er sterk bij regeringen op aan om vergaande bevoegdheden te claimen bij dergelijke gezondheidsproblemen en daarbij zich te conformeren en zichzelf daarbij te laten leiden en sturen door de expertise van de wereld die binnen WHO en haar partners bekend is. Elke andere expert of deskundige die vanuit diens eigen onderzoek daarover andere inzichten heeft, dient te worden geneutraliseerd. Deze andere inzichten ondermijnen de uniformiteit van een plan dat voor iedereen ter wereld de beste gezondheid oplevert, aldus de WHO. Het vreemde is dat de WHO zich met name door één grote speler laat sponsoren, namelijk de Bill & Melinda Gates Foundation.

Een wereldorganisatie als de WHO die zogenaamd onafhankelijk pretendeert te zijn, leunt financieel op 1 of 2 grote partijen. De WHO dankt haar financiële bestaansrecht aan figuren die alles behalve het goede met de mensen voor hebben, zo weten we inmiddels. En de farmaceutische industrie is erg rendabel, als je het spel goed speelt. Bedenk daar bovenop nog dat de club door een crimineel (Tedros wordt in zijn geboorteland Ethiopië nog steeds aangeklaagd voor genocide) wordt geleid, zonder medische achtergrond. Do we need to say more?

Nou ja, er is zeker meer. Want als de gezondheid van alle mensen op de wereld in het geding is, dan kunnen regeringen daarop anticiperen door de strategie van WHO op te volgen. Daarom doet ook het IMF mee – er is wereldwijd immers enorm veel geld mee gemoeid dat onmogelijk door de bedrijven zelf kan worden opgehoest (vinden zij zelf) en dus wordt het onder het wereldwijde Monetaire Fonds gebracht. Iedere staat/land heeft de (morele) plicht hieraan diens financiële bijdrage te leveren; gaat dat niet goedschiks dan wel kwaadschiks, door een weigeraar sancties op te leggen.

De WHO is in stelling gebracht om de gezondheidspolitiek te kunnen bepalen voor elke soevereine staat en daarmee diens wetgeving inzake de richtlijnen voor de gezondheid van elke ingezetene. Dat is het sturingsmechanisme van de elite die wil bepalen. De globalisten hebben hun instrument in positie gebracht en dwingen nu werelddominantie af. Ze hebben lang geleden ontdekt dat die sturing kan plaatsvinden als ze de kwestie gezondheid zelf kunnen manipuleren. Met de WHO en wat juridische aanpassingen in de ernst van een gezondheidsbedreigende situatie kan dat gewoon. Zo gek is het geworden.

Jij en ik betalen ongevraagd voor een ongewenste gezondheidsaanpak, waarvan de laatste decennia is gebleken dat elk advies uit deze club van wereldwijde experts onder de vlag van WHO en Verenigde Naties keer op keer faalde. Elke keer weer.

Wat de definitie van Gezondheid is, laat zich raden. Deze beschrijving is dermate vaag dat elk zelf te verzinnen aspect daarin ‘te vangen is’. De concreetheid is ver te zoeken ondanks dat het feit dat de bedoelde deskundigen zich beroepen op de Wetenschap. Het is duidelijk dat deze Wetenschap alles behalve de feitelijke of exacte wetenschap is. En zo is gezondheid een subjectief begrip en bepaalt de buitenwereld of jij en ik gezond zijn.

De WHO doet het voorkomen als of zij een wereld na streeft van super gezonde mensen, waarbij deze gezondheid via vaccinaties en hersenchips mijn en jouw gezondheid zullen gaan bepalen.  Is dat daadwerkelijke vooruitgang?

Gelet op onze materialistisch ingestelde wereld is het beïnvloeden van de geest het makkelijkste via ons biologische lichaam. Immers elk levend wezen heeft de onbeperkte drang tot overleven van de natuur meegekregen; elke aanval op het fysieke leven heeft haar weerslag op de geestelijke gesteldheid en het beoogde plan de bedoeld levensbedreigende gevaren te neutraliseren. Doodsangst inboezemen is wat voor de meeste mensen werkt, want dan werken ‘ze wel mee om te doen wat wij vragen’. Echte gezondheid komt van binnenuit; niet bij WHO of Verenigde Naties vandaan.

Elk mandaat en wetgeving die bij deze partijen vandaan komt, mag genegeerd en geweigerd worden. Doe dat dus. Laat zien dat je autonoom en soeverein bent en wilt blijven. Dat is Gods gave aan elk bezield mens. We mogen zelf beslissen. Niemand is een autoriteit over ons. Niemand. De eigen wil is bepalend. Daarom hebben wij de soevereiniteitsverklaring ontwikkeld (SVK). Laat je niet beïnvloeden door de zwakke broeders die in de angst zitten, maar help ze, adviseer ze of negeer ze.

Succes!

Team Veilig&Vrij

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.