Communicatieve competenties

communication

Deze website richt zich op de NOW SPACE Venues, vanuit de maritieme handelswetten waarbij het eerste contract qua handel met jezelf is. Vanuit Russell-Jay: Gould’s Claim-of-the-Life heb je dus eigenlijk een drieluik in je handen; een Live-Life Claim, een Attesta de Vita en een nieuwe Corporate Structure (nieuwe stroman). Vooral dat laatste is belangrijk, daar deze nieuwe stroman de correspondentie stukje bij beetje gaat overnemen van de BSN stroman. Die van de Staat der Nederlanden zijnde de natuurlijke of fictieve persoon. Nog steeds schermen mensen met ludieke uitspraken dat ‘ik geen persoon ben maar een mens’. In Black Law’s Dictionary zijn een drietal personen actueel; de levende, de economische en de juridische persoon (onze BSN).

Kijkende naar het woord zelf is ook ‘mens’ een verzinsel; het impliceert een onderdeel te zijn van de stam: ment- (Latijn). De mens is daarmee een mentaal-geconditioneerde entiteit. Iemand die kan denken, keuzes wil en kan maken naar diens eigen gelieven. Gelet op iemands persoonlijkheid is te zien hoe iemand ‘overkomt’ bij de ander. Gelet op de stam ‘sonitus’, waarbij dit geluid vanuit het keelchakra gericht is op de verbindende processen – com-municeren. Het moge duidelijk zijn dat de klanken die iemand voortbrengt de dynamiek is van hoe een persoon bij een andere persoon overkomt; ‘door-klinkt’. En deze communicatie vanuit het taalgebruik heeft alles te maken met Syntax Grammar Parsé. Het duidt immers op een energetische ‘diepgang’ van die ander in de zin van: ‘het vogeltje zingt zoals het gebekt is’ als ook: ‘wat je zegt dat ben je zelf’.

Immers alles wat je van de taal weergeeft is een projectie vanuit jouw eigen observatie en perceptie met de combinatie tot het kunnen verwoorden van wat je voelt, denkt en het meest belangrijke; wat je wilt. Wat je wilt, ligt opgeslagen in de essentie van je bestaan hier op deze aarde. Het is daarmee duidelijk hoe weinig mensen dat bijvoorbeeld op het papier kunnen toevertrouwen. De innerlijke gevoelens aangaande je eigen taalgebruik en de daadwerkelijke bewoordingen erna is een wezenlijk en daarmee integraal onderdeel van de sessies met de betrekking tot Syntax Grammar Parsé. Daarmee krijg je zicht op je identiteit. En met dat laatste ben je beter in staat helder en correct te communiceren vanuit je innerlijke gevoel dat op jouw morele kompas vaart. En dat zijn nu precies de hogere competenties van de Postmeester die je dient te beheersen.

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.