Rechtspraak als verborgen handel?

Juridische hulp LLC aanvragen

Er zijn mensen die al heel lang weten dat we worden bedonderd. Bedot door een groep mensen die koste wat het kost de controle wil behouden over alle mensen op deze planeet.

Pak een willekeurig time frame uit onze geschiedenis en je gaat zien dat er daar dingen zijn gebeurd waarvan de meeste mensen niet in de gaten hebben dat het een gecreëerd probleem betreft ten gunste van een bepaalde elite. Dat is helaas een terugkerend patroon.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat je het occulte, het verborgene, niet los kunt zien van onze schoolboeken-geschiedenis. Er zijn altijd al snode plannen gemaakt en uitgevoerd – in het verborgene. Dat is van alle tijden. Zaken zijn niet wat ze lijken. Bij lange na niet. Ook de huidige Covid-19 crisis niet.

Aan de oppervlakte zijn symptomen zichtbaar die het resultaat zijn van een strak geplande actie. Het is niet de bedoeling dat wij, de mensen met een gevoel van menswaardigheid, er de oorzaak van achterhalen. Daar ben ik mij pas de afgelopen 2 jaar bewust van geworden. Ik heb mij er nog nooit in verdiept, zoals zovelen niet.

“Nee, dat geloof ik niet”
De mensen die de controle willen behouden over de massa, verzinnen dingen die zó onmogelijk lijken in de tijdgeest van de onwetende mens, dat de onwetende mens vanzelf een geloofwaardig beeld van de idiote gebeurtenis voor zichzelf vormt. Men gelooft liever in iets dat door de beperkte perceptie is gecreëerd, dan dat men de gebeurtenissen verder onderzoekt en de feiten wil zien, zo blijkt uit onderzoek waar professor Mattias Desmet veel in de media over heeft gezegd en inmiddels een boek over heeft geschreven (De psychologie van totalitarisme).

De confrontatie met de waarheid, dat wat correct is, wordt dan als te groot ervaren. Dan haakt men af. Ik herken dat bij mij zelf. Zoals het Covid-19 (Sars-COV-2) virus, dat feitelijk geen virus is, omdat er geen isolatie van het virus kan worden gemaakt: Het is moleculaire genetica, voortgekomen uit schimmig onderzoek, niet te volgen computermodellen, met schimmige budgetten, waar Fauci snoeihard over heeft gelogen en wat pas in de 2e helft van 2021 (o.m. door Ron Paul, Senator VS) naar buiten is gekomen door de doortastendheid van deze senator.

7 onafhankelijke instituten hebben het zogenaamde Sars-Cov-2 virus niet volgens de wetenschappelijke Koch-postulaten-methode kunnen isoleren. En toch blijven we het een virus noemen. Voor het gemak. Of zo. Of omdat we het dan geloven? Er zijn immers symptomen? Er is iets. Dat speelt blijkbaar de boventoon.

In eerste instantie had ik ook mijn twijfels. “De wetenschap” heeft toch vastgesteld dat het om een virus gaat? Nu blijkt de wetenschap deels gecompromitteerd te zijn door geld en machtsstructuren. Niet alle wetenschappers zijn integer en werken volgens de wetenschappelijke methode. Zo blijkt. Dat was voor mij ook even slikken.

De oorzaak, het plan, komt niet op tafel als de hoofdrolspelers van een complot dat niet willen. En als het al op tafel komt, dan is het te laat. Dan ontstaan er 2 mogelijkheden van denken door de massa over iets dat men niet kan of wil geloven:
1. Of de massa wil het niet geloven en blijft daarbij,
2. of de massa gaat geloven in hetgeen niet waar is; waaruit de gecreëerde werkelijkheid ontstaat.

Dat liever dan de eigen hersenen en het ego pijnigen. Het is namelijk nogal wat om te zeggen: Ik heb mijn hele leven in een fictie-wereld geleefd. Logisch, het geeft geen (direct gevoel van) hoop.

Factcheckers en de gecreëerde werkelijkheid
We nemen voor waar – wat ons wordt verteld door onze autoriteiten en onze altijd coöperatieve mainstream media. Zo zijn we getraind. Mensen die complotten in twijfel durven trekken, worden weggezet als gekkies, wappies en complotdenkers. Veelal worden ze gecanceld. Dat is inmiddels wel duidelijk. Een kritisch geluid komt er nauwelijks door. Factcheckers worden ingezet om “de nieuwe werkelijkheid” verder vorm te geven en de onrust te doen bedaren. Weinigen stellen de vraag door wie die factcheckers worden betaald.

Steeds meer mensen zien de complotten. Gelukkig. De huidige crisis maakt duidelijk dat er zoveel “niet klopt”. Veel onzin wordt duidelijk zichtbaar gemaakt door creatievelingen die van feiten en uitspraken van onze hoofdrolspelers mooie filmpjes maken, waarna ze uitbundig op de socials worden gedeeld. Waarmee duidelijk wordt dat het internet een belangrijke rol speelt in het proces van gewaar- en bewust worden van de plannen die enkele machtigen der aarde aan het uitrollen zijn.

Moreel relativisme
Met kennis van zaken kun je plannen doorzien. Via Mark Passio kwam ik voor het eerst op het begrip moreel relativisme terecht. Het betekent: De morele waarheid relativeren of verdraaien. Bijvoorbeeld door aannemelijk proberen te maken dat een stukje van de moraal goed is en een ander stukje er niet bij hoort. Natuurwetten zijn niet voor de helft waar en de andere helft of een kwart niet. Natuurwetten zijn waar, altijd correct en onveranderbaar.

Waarom wordt er dan toch geschipperd met natuurwetten?

Alles is handel
De hele wereld is opgebouwd uit handel. Alles is handel. Van het kopen van tandpasta, het regelen van een voetbalwedstrijd tot aan het aangaan van een relatie: in essentie is alles handel. Er is namelijk altijd een afspraak nodig. Waarde zomaar weggeven is niet de bedoeling. Religie, banking en de rechtspraak zijn ook een vorm van handel. Dat is over de hele wereld hetzelfde, geen land uitgezonderd. Alles draait om afspraken zodat handel tot stand kan komen.

Het idee is dat je je aan de gemaakte afspraken houdt. Door de gemaakte afspraak is er verbinding tussen mensen en worden dingen tot stand gebracht. Beloften worden omgezet in handelingen en materie. Daar zit voorspelbaarheid in, waardoor er een gevoel van veiligheid en zekerheid ontstaat. Besef dat dit ook een andere kant heeft. De dwang die ermee gepaard gaat, is immens. Denk aan zaken als schuldcreatie, interest en de geboorteaangifte. Daarnaast hebben we te maken met een complex juridisch systeem dat eerder krom dan recht spreekt, maar wel bindende afspraken schept, die moeten worden opgevolgd, want anders… Vandaag de dag zien we dan ook juridische tirannie zichtbaar worden.

Verzekeringsmaatschappijen snappen dit handelsconcept als geen ander. Geld (alle vormen) en contracten (vooral de afspraken die we op papier zetten) worden gebruikt om handel te kunnen drijven.

Alle handel, ook de handel op land en de virtuele handel, valt uiteindelijk onder maritiem (zee-) recht. De dominantie van onze handelsgeest, de voortzetting van de VOC-mentaliteit, komt ergens vandaan 😉

Taal
Het woord “document” is afkomstig uit de scheepvaart: het dokken/docken van een vaartuig. Het begrip “geboorte” (birth) heeft zijn oorsprong ook uit de scheepvaart. “Berth” is namelijk de parkeerplaats van een vaartuig. Geboorte: een kind komt tevoorschijn uit het (vrucht-)water door het (geboorte-)kanaal en komt aan wal (op land), waar de documenten van de aangekomen vracht voor moeten worden opgemaakt en afgehandeld. De geboorteaangifte doen wij in Nederland bij de gemeente. Dat MOET binnen drie dagen (dwang).

Maar wacht even… dit lijkt verdacht veel op handel.

Haal je het concept religie erbij, dan krijg je een interessant samenspel van zaken die ik inmiddels allemaal onder de noemer “goed georganiseerde handel” ben gaan zien. Hoe zou ik het anders moeten zien, afgaand op de natuurwetten en hoe de mens het concept handel door de eeuwen heen heeft verfijnd?

De etymologie (taalkunde), is erg verhelderend en ontnuchterend als je de wereldhandel wilt begrijpen. Besef dat onze taal ± 8500 jaar geleden is ontwikkeld. Sindsdien heeft het zich steeds verder verfijnd. We zijn nog steeds aan de wet- en regelgeving van de overzeese handel gebonden. Daardoor hebben we ons kunnen ontwikkelen tot wie we nu zijn als soort. Het maritieme handelsmodel, waar onze wereldeconomie vanaf hangt, lijkt z’n langste tijd te hebben gehad. Welke kant dat opgaat is onderwerp van speculatie. Dat laat ik even voor wat het is.

Heer en meester van de handel
Hoe komt het toch dat we als soort steeds maar weer in de problemen geraken? Van oorlog naar oorlog en crisis na crisis?

Een mens is een black box. De elite (van toen en nu) weet dat. De elite weet ook dat een groot deel van de mensen programmeerbaar is. Dat blijkt het beste te lukken als mensen in een staat van angst verkeren. Angstige mensen zijn makkelijk te beïnvloeden. Het kan goed gebruikt worden als controlemechanisme. Afleiding en misleiding zijn twee andere populaire mechanismen om het volk af te leiden van wat de elite wil waar wij met onze gedachten en ideeën vandaan blijven.

Alles is immers handel. Mensen willen helemaal geen oorlog, maar toch is er oorlog.

Nu moet je weten dat alle handel over de hele wereld wordt gecontroleerd door banking (geld, schuldcreatie) en wet- en regelgeving. Dat zijn de twee grootste controle- en dwangmechanismen waar de elite mensen mee onder de duim houdt. De controlemechanismen zijn door de eeuwen heen steeds verfijnd. Kijk alleen maar naar de toename van het aantal wetsartikelen en regelgeving.

Niets mag de handel, het systeem van machtsbehoud van de zittende elite, in gevaar brengen. Daarom is kennis zo belangrijk. Wil je meedoen, dan moet je het spel snappen en de regels kennen. Hoe beter je de regels kent, het spel weet te spelen, des te meer handel kun je drijven.

Trivium en Quadrivium
De basis van kennis begint bij Trivium en Quadrivium. De opbouw van de gemanifesteerde realiteit vindt namelijk plaats aan de hand van de zeven vrije kunsten, die oorspronkelijk bekend zijn onder hun Latijnse naam: septem artes liberales.

De vrije kunsten werden weer onderverdeeld in het trivium van taalvakken en het quadrivium van rekenvakken. Het trivium vormde de basis van de universitaire studie; daarna kwam het quadrivium. De zeven vrije kunsten waren (en zijn):

Trivium (taalvakken ofwel op het woord betrokken wetenschappen):

    1. Grammatica: taalkunde (oftewel het leren van Latijn)

    2. Dialectica ofwel logica: het logisch redeneren ( inductie/deductie)

    3. Retorica: kunst van de welsprekendheid (hoe een betoog op te zetten)


Quadrivium (rekenvakken ofwel op het getal betrokken wetenschappen)

    1. Aritmetica: rekenkunde (getal)

    2. Geometria: meetkunde (ruimte)

    3. Musica: harmonieleer (tijd)

    4. Astronomia: kosmologie (ruimte in tijd)

Compartimentalisatie van kennis
Daarnaast is er nog de strijd om “de beste” universiteit van het land en/of de wereld. De top-100 lijstjes van beste universiteiten van de wereld. Waar gaat het dan om? Op welke criteria wordt getoetst?

Door sterk in hokjes te denken komen de verschillende onderdelen van kennis niet of nauwelijks bij elkaar. Hierdoor ontstaat afsplitsing en kan geen wijsheid ontstaan, slechts verdeeldheid. Dat vertraagt de vooruitgang natuurlijk enorm. Maar, het is wat het is. De vraag die dan opdoemt is:

Is er een alternatief?

Ja en daar kom ik straks op terug.

In een notendop is beschreven hoe we worden bedonderd, misleid, bedot. Daar hebben we de geheime diensten nog buiten gelaten. Dit hele spel is zelfs ouder dan de weg naar Rome. Het is al ± 8500 jaar lang gaande, sinds het ontstaan van onze taal. Gebastaardeerde taal is één van de belangrijkste onderdelen, waardoor het voor ons mensen moeilijk is om correct te zijn in denken en handelen naar elkaar – laat staan naar de overheidsinstanties. Denk bijvoorbeeld eens aan het woord “beschikking”. Dit woord vind je o.a. op brieven van het CJIB (als je een verkeersovertreding bent begaan, ontvang je een beschikking).

Het woord “beschikking” is een geleed woord (geleed = met onderling verbonden delen). Etymologisch: bescicken ‘ordenen, tot stand brengen’ [1265-70; CG II, Lut.K]; vnnl. beschickt (verl.deelw.) ‘tot stand gebracht, geregeld’ [1614; WNT]; nnl. beschikken over, ‘mogen gebruiken, kunnen gebruiken’ [1807; WNT]

Van Dale zegt daarover: 1. besluit waarbij iets geregeld wordt. 2. macht om over iets te beschikken: de beschikking hebben over …; iets ter beschikking stellen aan iemand.

Zoals je merkt, de vaagheid is groot. Wat bedoelen ze nu? Correctheid van handelen eist feitelijk taalgebruik. Zo zie je, voor je het weet ben je misleidt. Ik zie in elk geval geen correctheid in handelen. Het is in essentie suggestief taalgebruik. Bedenk hierbij nog even dat alles handel is en dat het de elite niet te doen is om correct te willen zijn, maar om meer handel te drijven. Hoe meer hoe beter.

Er is een vredige weg uit deze criminele situatie
David-Wynn Miller (in 2018 overleden) heeft de mathematische interface van taal ontdekt en daaruit de syntax grammar methode in het begin van de jaren tachtig samengesteld. David en Russell-Jay Gould hebben in november 1999 de constitutionele title-4 flag van de USA “veroverd”, door syntax grammar te gebruiken en de post office-tijdlijnen correct te hanteren. Dat maakt dat de Live Life Claim (LLC-)houders onder de constitutie van de USA vallen en beschermd zijn onder die constitutie. Dan ben je altijd onschuldig tot er bewezen is dat je schuldig bent. Voor verdere onderbouwing van deze stellingname zie de documentaire Last Flag Standing van Russel-Jay Gould.

Door de technieken van David en Russell is het mogelijk om alleen op basis van feiten met elkaar te communiceren. Dat is wat syntax grammar brengt. Door syntax grammar te gebruiken heeft één woord één betekenis en één zin heeft één bedoeling. Een ander belangrijk element van syntax grammar is dat de taal aan het NU is gebonden. Dat betekent dat het gaat om feiten die altijd in nu-tijd gelden. Natuurwettelijk correct dus.

Stel een willekeurig iemand de vraag of hij of zij correct wil zijn in zijn of haar communicatie en je krijgt steevast een bevestigend antwoord. Als de massa dus correct wil zijn, waarom leren we dan taal die gebastaardeerd is?

David heeft het hele concept van syntax grammar gratis aangeboden. Hij heeft ± 25 jaar lang seminars gegeven aan iedereen die het wilde. Dat deed hij samen met Russell-Jay Gould, de huidige postmaster general van onze wereld. Zij hebben laten zien dat syntax grammar in rechtszalen over de hele wereld een grote bedreiging is voor de zittende klasse. Er is helaas niets veranderd. De elite wil er niet aan. Logisch als je bedenkt dat het speelveld van de wereldhandel voor de elite dan drastisch veranderd.

Wat David nog meer ontdekte is dat alle rechtspraak vanaf het begin frauduleus is opgezet. Ook in Nederland. Het is één groot vals systeem dat nooit de intentie heeft gehad om “recht te spreken”. De gerechtshoven, de kantongerechten kennen maar één wet die alle rechters hanteren:

“No law or fact shall be tried in court“

Dat is letterlijk wat het word “justice” betekent als je het vanuit syntax grammar benaderd. De bewijzen er voor zien we momenteel erg goed uitgespeeld worden in de Nederlandse rechtszaken die echt wel ergens over gaan, waar nog slechts een handjevol rechtsgeleerden probeert recht te krijgen wat in essentie krom is. Dat recht praten, het correct krijgen lukt uiteraard niet met de voorkennis die je nu hebt. Binnen het systeem verliest men alle zaken die tegen de plannen van het systeem zijn gekeerd. Allemaal!

Een voorbeeld is de rechtszaak van MAES LAW. Saillant detail: de zaak is afgewezen terwijl de Raad voor de Rechtspraak uiterst kritisch is op de maatregelen sedert november 2021. Minister De Jonge heeft die specifieke informatie onder de pet gehouden, zo is uitgekomen. En dus kon de rechter geen andere keuze maken (ook al zou hij op de hoogte zijn).

Alles is handel, weet je nog? Het zou alle handel – voor Nederland – “on planet earth” ondermijnen. De gemaakte plannen met organisaties als de WEF, de EU en de VN zijn leidend. Daar wil men geen partij die roet in het eten gooit. Daar zijn de belangen veel te groot voor.

Hier komt de materie van wijlen David-Wynn Miller en zijn zakenpartner Postmaster General Russell-Jay Gould, heel goed van pas. Daar zit ook een Quantum-Banking-systeem aan vast. Syntax Grammar kun je gewoon leren, net zoals we onze eigen taal of een andere taal leren. Kwestie van deductieve redeneren en logica. Het zal ons beschermen tegen de ophanden zijnde digital wallet en “digital identity”, waar de elite haar handelspositie mee kan versterken, door een nieuwe en zeer efficiënte manier van slavernij toe te passen.

Dit is de tijd, waarin we met massa correctheid kunnen brengen. Het is de tijd waar het beschermde individu onder de unity-state constitutie (doormiddel van de LLC) in verbinding komt met alle andere unity-state’rs over de hele wereld! De correctietechniek en de autoriteit daarvoor zijn sinds november 1999 beschikbaar. So, why not use it?

Hier kun je de documentaire bekijken: lastflagstanding.com

Dus, als je een Live Life Claim hebt, of bereid bent die aan te vragen (kosten = $ 150,- per aanvraag), dan kun je mee doen met deze beweging die vanuit correctheid vrede brengt. Jouw LLC aanvragen kan hier. Volg de stappen, of stuur een e-mail als je er niet uitkomt: contact@veiligenvrij.nl

Maak een wijze keuze voor jouw toekomst en die van je dierbaren.

Het was mij een genoegen!
Erik Hofstra & Team Veilig&Vrij

Gerelateerde blogs

Login

Ben je al ingelogd? Klik dan hier voor toegang.